Paulaner Hefe-Weissbier fără alcool

10.00lei

Paulaner Weissbier fără alcool este o bere nefiltrată produsă în același stil ca și celelalte beri de tip weiss din gama Paulaner. Este prima bere fără alcool de tip weiss, lansată în anul 1986.
Este produsă din cel mai bun malț din grâu ce oferă un gust răcoritor tipic berii Paulaner. Extracția atentă a alcoolului are loc după finalizarea procesului tradițional de fabricare.
Este o bere ce conține foarte multe microelemente, minerale și vitamine, cu un înalt efect isotonic. Are o culoare portocaliu tulbure, exact ca o bere weiss. Spuma este surprinzătoare, de 3 degete și jumătate, de un alb pur ce persistă timp îndelungat, fapt neobișnuit pentru berile fără alcool. Are un corp greu, cu note de pâine și biscuiți, cu o ușoară aromă de drojdie, citrice și banane dar și gumă de mestecat.

1 în stoc

Descriere

Paulaner Weissbier fără alcool este o bere nefiltrată produsă în același stil ca și celelalte beri de tip weiss din gama Paulaner. Este prima bere fără alcool de tip weiss, lansată în anul 1986.
Este produsă din cel mai bun malț din grâu ce oferă un gust răcoritor tipic berii Paulaner. Extracția atentă a alcoolului are loc după finalizarea procesului tradițional de fabricare.
Este o bere ce conține foarte multe microelemente, minerale și vitamine, cu un înalt efect isotonic. Are o culoare portocaliu tulbure, exact ca o bere weiss. Spuma este surprinzătoare, de 3 degete și jumătate, de un alb pur ce persistă timp îndelungat, fapt neobișnuit pentru berile fără alcool. Are un corp greu, cu note de pâine și biscuiți, cu o ușoară aromă de drojdie, citrice și banane dar și gumă de mestecat.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 1 x 1 x 1 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Paulaner Hefe-Weissbier fără alcool”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Have you seen these

Similar items

Malt character and sweetness is pretty bland, with a weak toasty note as the highlight. Finish is drying, with a lingering hop character and sourness that just doesn't seem right.