Oriel Quadrupel Raspberry Vanilla 9,5% 8x33cl

152,00 lei

Oriel Quadrupel Raspberry Vanilla este o bere complexă, brasată cu pasiune în stilul unui Quadrupel belgian, din ingrediente de cea mai bună calitate, șase tipuri de malțuri, două tipuri de hamei, sirop belgian candi, suc de zmeură, păstăi de vanilie din Madagascar&Tahiti și fermentată cu un blend de drojdii lichide belgiene.
Culoarea rubiniu închis este învăluită de o spumă generoasă cu note dominante de zmeură, vanilie, smochine, esteri și malțuri prăjite. Gustul este bogat și intens, cu note fructate, ciocolată și vanilie, evoluând după fiecare înghițitură. Caracterul complex este amplificat prin sinteza drojdiilor, creând o armonie perfectă în fiecare bere.

Vol. alc. 9,5%. Nepasteurizată.

Pachetul conține 8 de sticle de 330ml. Sticlele sunt nereturnabile.

Preț/litru 57,58 lei

Produsul este disponibil pentru livrare doar în București și Ilfov!

Doar 3 rămase în stoc

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Bax

Volum sticlă

330ml

Volum alcool

9%

Tip bere

belgian quadrupel

Țară origine

Romania

Descriere

Oriel Quadrupel Raspberry Vanilla este o bere complexă, brasată cu pasiune în stilul unui Quadrupel belgian, din ingrediente de cea mai bună calitate, șase tipuri de malțuri, două tipuri de hamei, sirop belgian candi, suc de zmeură, păstăi de vanilie din Madagascar&Tahiti și fermentată cu un blend de drojdii lichide belgiene.
Culoarea rubiniu închis este învăluită de o spumă generoasă cu note dominante de zmeură, vanilie, smochine, esteri și malțuri prăjite. Gustul este bogat și intens, cu note fructate, ciocolată și vanilie, evoluând după fiecare înghițitură. Caracterul complex este amplificat prin sinteza drojdiilor, creând o armonie perfectă în fiecare bere.

Vol. alc. 9,5%. Nepasteurizată.

Pachetul conține 8 de sticle de 330ml. Sticlele sunt nereturnabile.

Preț/litru 57,58 lei

Produsul este disponibil pentru livrare doar în București și Ilfov!

Îți recomandăm

Beri Premium

Beri premium, beri produse artizanal, la cel puțin 45 de zile, termen minim în care berea se poate matura pentru un gust sublim.