Informații livrare

Informatii Livrare

Livrarea produselor worldofbeer.ro se face doar în București și județul Ilfov, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și zonele limitrofe. Această selecție se face pe baza numelui localității cât și a codului poștal. Vă încurajăm să le completați cu atenție.

Livrarea în București și județul Ilfov se face prin flota proprie și este gratuită. Comanda plasată până la ora 16:00, va fi livrată în urmatoarea zi lucrătoare, respectând intervalul orar 11:00 – 16:00, de luni până vineri. Pentru comenzile plasate după ora 16:00, confirmarea se va face telefonic în următoarea zi lucrătoare și livrarea peste încă o zi lucrătoare. Nu se fac livrări în zilele de sâmbătă și duminică.

Din motive logistice, se sistează livrările către Cluj, Iași, Timișoara și zonele limitrofe. Vom putea relua livrările către aceste zone imediat după încetarea stării de alertă. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pentru a stabili detaliile livrării, după plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic de către un operator, în intervalul orar 10:00 – 16:00, de luni până vineri.
În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de observații aceste aspecte înainte de finalizarea comenzii.
Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat în acest sens.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata comenzii se poate face: online cu card bancar sau prin transfer bancar – procesarea și livrarea comenzii se face după ce primim confirmarea plății.

Veți primi factura fiscală odată cu coletul.

În cazul stornării comenzilor sau a returului, costul de transport nu se returnează.

La recepționarea comenzilor achitate cu Ordin de plată, card online etc, este necesară prezentarea unui act de identitate pentru persoane fizice, iar pentru persoane juridice este necesară prezentarea unui act de identitate și împuternicire sau ștampilă din partea firmei.

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și conțin TVA.

Pentru modificarea comenzii sau alte întrebări, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0722.385.735 sau e-mail: contact@worldofbeer.ro, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00.

Din motive logistice, se sistează livrările către Cluj, Iași, Timișoara și zonele limitrofe. Vom putea relua livrările către aceste zone imediat după încetarea stării de alertă.
close