Aflați mai multe despre

Carnaval

Produs 100% natural

Produs 100% natural

Bere nepasteurizată din: apă, malţ din grâu, malţ din orz, drojdie şi hamei

Gust contemporan

Gust contemporan

Tradiția berii germane întâlnește blendul de hamei internațional

Bere în 2 acte

Bere în 2 acte

Carnaval IPA și Carnaval Wheat IPA

7 tipuri de hamei

7 tipuri de hamei

Simcoe, Chinook și Magnum (IPA) și Hallertau Perle, Select, Tradition, Mandarin (Wheat IPA)

https://i2.wp.com/worldofbeer.ro/wp-content/uploads/2021/03/Logo_Carnaval_pagina.png?resize=300%2C400&ssl=1

Carnaval

Jocul măștilor se dezvăluie cel mai bine la o bere. Parol! Continuăm aventura pasiunii pentru bere începute de al nostru vechiul Nenea Iancu și îi oferim berii o interpretare plină de inovație, în spirit contemporan, având la bază aceleași principii ale fermentației naturale. Prin acest melanj special de gusturi și caractere, savoarea berii artizanale nu a fost nicicând mai surprinzătoare. Această bere, stimabililor, încurajează plăcerea de a vedea lumea cu sinceritate, în toate nuanțele sale. Vă prezentăm Berea «Carnaval» care, atențiune, îndeamnă la bună dispozițiune. Pe scurt, deschidem capacul și ridicăm cortina pentru o nouă reprezentație „D’ale Carnavalului.”

https://i2.wp.com/worldofbeer.ro/wp-content/uploads/2021/02/Carnaval_IPA.png?resize=300%2C400&ssl=1

Carnaval

IPA

O versiune unică de American-style IPA. Fructat, cu un caracter învăluitor și vertical. Culoare intensă, de alamă și aromă de citrice coapte cu malț caramelizat. Palatul este de portocale amărui și marmeladă de piersici, având un finish complex cu textură de hamei, sec, efervescent. Se asociază perfect cu preparate picante, grătar, friptură, lasagna, pizza, plăcinte cu carne.

Vol. alc. 6,5%

https://i0.wp.com/worldofbeer.ro/wp-content/uploads/2021/02/Carnaval_Wheat_IPA.png?resize=300%2C400&ssl=1

Carnaval

Wheat IPA

Tradiționala bere Albă nefiltrată din grâu față în față cu un IPA. Rezultatul? Un gust formidabil, bogat, tăiat de o replică inteligentă dată de combinația de hamei. Culoare este deschisă, solară, îmbogățită cu arome de vanilie, banane și ierburi aromate. Palatul este catifelat, cremos, cu iz de banane și note picante. Finish de tartă cu fructe tropicale, coajă de lime. Se servește alături de brânzeturi variate, salate, sushi, paste, pizza, piadine, sandwich-uri.

Vol. alc. 5%

Vezi și alte

Beri Premium

Bere Premium de tip Lager, Dark Lager, Weissbier, Stout, Black Lager, Pale Ale, IPA, Double Stout și alte tipuri, de pe mai multe continente, Europa, Asia, America, din țări precum Germania, Cehia, Olanda, SUA, Marea Britanie, China și Japonia.