Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Bengal Lancer

Anglia
Tara origine: Anglia
Volum: sticla 50.00 cl
Volum alcool: 5.00%
Culoare: aramie
Gust: usor amarui
Tip: india pale ale
Fermentatie: top
Temperatura servire: 5-9°C

Note de degustare

Bengal Lancer este o bere de culoareea chihlimbarului pal, ce evocă un peisaj de furtuni de nisip și apusuri de soare. Caracterul picant este urmat de note florale și condimentate, ca la final să satisfacă prin amărăciunea ușoară.
Inspirat de clasicul India Ale, de mult uitatul Bengal Lancer redefinește promisiunea estului. Este o bere corpolentă cu aromă puternică și caracter picant, un IPA care apucă frâiele și conduce din față.
Bengal Lancer, încă o bere recunoscută mondial a fabricii Fuller's, este distinsă cu Medalia de argint (2011) și Medalia de bronz (2012) la International Beer Challenge.

 

Tip de pahar
Mod de turnare

Pasul 1: Se toarnă jumatate de sticlă la o viteză moderată de-a lungul paharului și ne oprim din turnare câteva secunde, până se tempereză spuma.


Pasul 2: În cele din urmă se continuă turnarea de sus, lent, pentru a obține o coronă compactă de spumă.


În Fabrica Griffin din Chiswich se produce bere după rețeta tradițională de peste 350 de ani. Parteneriatul Fuller, Smith și Turner a fost fondat în 1845, membrii familiilor fondatoare fiind implicați și în prezent în  activitatea fabricii. De-a lungul anilor Fuller's s-a remarcat prin producerea unor beri incredibile ca London Pride, ESB, 1845.

Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Oppler Bruna
50.00 cl
4.60%
Romania
Oppler Bruna 50.00 cl 4.60% bruna
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani