Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Oxford Gold

Anglia
Tara origine: Anglia
Volum: sticla 50.00 cl
Volum alcool: 4.60%
Culoare: aurie
Gust: usor acidulat
Tip: organic ale
Fermentatie: top
Temperatura servire: 6°C

Note de degustare

Are o aromă remarcabilă, de citrus proaspăt și fructe. Malțul pentru berea de tip “pale ale”dă berii o culoare auriu sclipitor. Este o bere proaspătă, cu gust dulce amărui, cu o notă de marmeladă amară, dată de hamei și cu un gust fructat de pere. 

Oxford Gold îți satisface toate simțurile prin aroma de malț prăjit, gustul amar de hamei și persistența gustului de portocale.  Este produsă artizanal cu ingrediente certificate organic.

A se servi cu

Oxford Gold trebuie însoțită de mâncăruri mai îndraznețe, cum ar fi friptura de jambon la cuptor scaldată în sos de muștar, șuncă picantă, friptură de pui bine marinată, pregatită pe grătar dar și brânzeturi, în special Cheddar.

Tip de pahar
Mod de turnare

Pasul 1: Se toarnă jumatate de sticlă la o viteză moderată de-a lungul paharului înclinat la 45gr. Ne oprim din turnare câteva secunde, până se tempereză spuma.


Pasul 2: În cele din urmă se continuă turnarea de sus, lent, pentru a obține o coronă compactă de spumă.


Brakspear datează din 1711, atunci când WH Brakspear a cumpărat o fabrică de bere pe strada Bell, din localitatea Henley şi a rămas acolo până în 2002, când s-a mutat în localitatea Thames. Aici se produce bere după metoda tradițională “Double Drop” din Marea Britanie fiind, una din puținele fabrici care mai respectă această tradiție.

Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Oppler Pilsner
50.00 cl
4.10%
Romania
Oppler Pilsner 50.00 cl 4.10% pils
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani