Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Paulaner Salvator

Germania
Tara origine: Germania
Volum: sticla 33.00 cl
Volum alcool: 7.90%
Culoare: bruna
Gust: acidulat
Tip: stout
Fermentatie: low
Temperatura servire: 6-8°C

Note de degustare

Călugării Paulaner serveau Salvator ca un înlocuitor pentru produsele alimentare la Postul Mare. Berarul lor cel mai faimos a fost fratele Barnabas, şeful fabricii de bere a mănăstirii Paulaner începând cu 1773. Reţeta originală este astăzi aproape la fel cum era în timpul lui Barnabas. Pentru a proteja rețeta originală, Paulaner a înregistrat marca "Salvator", brevetată în 1896.


Paulaner Salvator este o bere brună cu corp plin și puternic, cu o aromă și un gust minunat de hamei. Este de culoarea chihlimbarului închis, având o spumă roșiatică foarte persistentă.
Mirosul dominat este de malț, cu note de nuci și unt dulce. La gust se simte abundența malțului de Munchen completat de o aromă plăcută de pâine și miere.


Toate acestea fac din Paulaner Salvator o specialitate de tip stout perfect echilibrată și ușor de băut.

Tip de pahar
Mod de turnare

Pasul 1: Se toarnă jumatate de sticlă la o viteză moderată de-a lungul paharului și ne oprim din turnare câteva secunde, până se tempereză spuma.


Pasul 2: În cele din urmă se continuă turnarea de sus, lent, pentru a obține o coronă compactă de spumă.


În 1634 un mic ordin de călugări numit “Paulaner“ a început tradiția berii lucrate manual, folosind doar patru ingrediente de bază: apă, malț din grâu, malț din orz, hamei.

Astăzi, 374 de ani mai târziu, la fabrica de bere Paulaner se continuă acest angajament pentru calitate și folosirea ingredientelor naturale. Păstrarea tradiției de fabricare a făcut din Paulaner prima bere din Munchen, cea mai populară în Bavaria și lider mondial în categoria de bere albă nefiltrată.

Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Nenea Iancu Alba Nefiltrata
50.00 cl
5.50%
Romania
Nenea Iancu Alba Nefiltrata 50.00 cl 5.50% weissbier
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani