Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

London Porter

Anglia
Tara origine: Anglia
Volum: sticla 50.00 cl
Volum alcool: 5.40%
Culoare: bruna
Gust: amarui
Tip: porter
Fermentatie: low
Temperatura servire: 4-8°C

Note de degustare

Este o bere de culoare brun-închis, cu o spumă cremoasă ce lasă un inel de bule fine. Aroma dominantă este de malț prăjit, caramel și ciocolată. Gustul ne surprinde  cu o  amărăciune medie, ceea ce face din acest porter o bere răcoritore și ușor de băut.
London Porter a primit titlul de „Cea mai bună bere porter” (2011) la World Beer Awards și Medalii de aur la International Beer & Cider Challenge (1999) și CAMRA Winter Ales Festival (2007).

A se servi cu

Stridiile, fructele de mare cunoscute încă din antichitate pentru caracteristicile sale vor amplifica gustul unic al acestui porter. Nu uita de desertul cremos cum ar fi budinca de cicolată sau caramel pentru o experiență desăvârșită a gustului.

Tip de pahar
Mod de turnare

Pasul 1: Se toarnă jumatate de sticlă la o viteză moderată de-a lungul paharului înclinat la 45gr. Ne oprim din turnare câteva secunde, până se tempereză spuma.


Pasul 2: În cele din urmă se continuă turnarea de sus, lent, pentru a obține o coronă compactă de spumă.


În Fabrica Griffin din Chiswich se produce bere după rețeta tradițională de peste 350 de ani. Parteneriatul Fuller, Smith și Turner a fost fondat în 1845, membrii familiilor fondatoare fiind implicați și în prezent în  activitatea fabricii. De-a lungul anilor Fuller's s-a remarcat prin producerea unor beri incredibile ca London Pride, ESB, 1845.

Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Chang Beer
33.00 cl
5.50%
Thailanda
Chang Beer 33.00 cl 5.50% lager
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani