Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Bishops Finger

Anglia
Tara origine: Anglia
Volum: sticla 50.00 cl
Volum alcool: 5.40%
Culoare: rubinie
Gust: amarui
Tip: strong ale
Fermentatie: low
Temperatura servire: 9°C

Note de degustare

Folosirea amplă a malțurilor de cristal dă acestei beri de tip “Ale“ din zona Kent, Anglia, o culoare de tăciuni aprinși cu iz tomnatic. Multitudinea de arome desăvârșite de parfumul grânelor bogate ne atrage prin note generoase de caisă uscată, piersică și stafide. Dacă cumva te aștepți să fie o bere dulce, mai gândește-te încă odată, Bishops Finger este o bere la fel de complexă și densă ca o budincă de prune cu abundență de aromă din marmelada de portocale de Sicilia. Toate acestea, împreună cu hameiul, dau aroma unei păduri de pin și contribuie la păstrarea acidității de tip sec, specifice acestei beri.

A se servi cu

Bishops Finger este perfectă alături de cârnații proaspeți la grill, însoțiți de o garnitură generoasă de pastă din cartofi și ceapă caramelizată.

Tip de pahar
Mod de turnare

Pasul 1: Se toarnă jumatate de sticlă la o viteză moderată de-a lungul paharului înclinat la 45gr. Ne oprim din turnare câteva secunde, până se tempereză spuma.


Pasul 2: În cele din urmă se continuă turnarea de sus, lent, pentru a obține o coronă compactă de spumă.


Shepherd Neame este cel mai vechi producător de bere din Marea Britanie, anul 1698 fiind data oficială când a fost fondată fabrica. Există evidențe clare de istoric înainte de această perioadă, respectiv anul 1147 când orașul Faversham a fost asociat cu producerea berii de către călugării mănăstirii aflate la aproximativ 1 km depărtare față de locația actuală a fabricii de bere.

Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Hacker-Pschorr Weisse
50.00 cl
5.50%
Germania
Hacker-Pschorr Weisse 50.00 cl 5.50% weissbier
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani