Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Hacker-Pschorr Munchner Kellerbier

Germania
Tara origine: Germania
Volum: sticla 50.00 cl
Volum alcool: 5.50%
Culoare: aurie
Gust: usor amarui si acidulat
Tip: lager nefiltrata
Fermentatie: top
Temperatura servire: 6-10°C

Note de degustare

Münchner Kellerbier Anno 1417 strălucește într-o culoare seducătoare de miere aurie fiind o bere cu un caracter distinctiv: de pământ, îndrăzneț, ușor de băut și totuși revigorant de blândă și ușoară. Întocmai ca o adevărată bavareză.
Cremoasă și efervescentă, tipică pentru berile nefiltrate, cu un gust plăcut înțepător. Aromele de caramel, miere și prună domină și subliniază gustul savuros de malț al berii. Urmele inconfundabile de măr și grapefruit aduc o prospețime fructată.
Berea Münchner Kellerbier, este o bere ca în vremurile bune de odinioară când a apărut berea. După o maturare timp de patru săptămâni, este îmbuteliată nefiltrată, păstrând astfel toate vitaminele din drojdie și oligoelemente.

Tip de pahar
Mod de turnare

Pasul 1: Se toarnă jumătate de sticlă în paharul inclinat la 45 gr.


Pasul 2: Se agită ușor sticla, prin mișcări circulare, pentru omogenizarea drojdiei depuse.


Pasul 3: Se toarnă restul lichidului ţinând sticla vertical, pentru o spumă bogată.


Chiar din anul 1417 există mențiunea unei “Preustatt în Hagkagasse” în inima Münchenului (Preustatt înseamnă ‘fabrică de bere’ în germana veche). În zilele noastre tradiția este dusă mai departe în “Alten Hackerhaus” în Sendlinger Straße, unde berea este servită și foarte apreciată nu numai de către locuitorii Münchenului ci și de către oaspeții din întreaga lume.
Numele Hacker-Pschorr datează de la căsătoria dintre Teresia Hacker și Joseph Pschorr. Sub conducerea cuplului, Hacker-Pschorr a progresat până la poziția de cea mai importantă fabrică de bere din München din secolul al XVIII-lea.
Din anul 1417, Hacker-Pschorr reprezintă fabricarea berii bavareze tradiționale. Toate berile de la Hacker-Pschorr sunt fabricate în conformitate cu Legea Bavareză privind Puritatea Berii și conțin numai hamei, malț și apă.

Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Bavaria Fruity Rose
25.00 cl
0.00%
Olanda
Bavaria Fruity Rose 25.00 cl 0.00% fără alcool
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani