Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Oppler Bruna

Romania
Tara origine: Romania
Volum: sticla 50.00 cl
Volum alcool: 4.60%
Culoare: bruna
Gust: usor amarui
Tip: bruna
Fermentatie: top
Temperatura servire: 6-10°C

Note de degustare

Berea Oppler Brună surprinde de la început prin aroma încântătoare de caramel ce se completează cu nuanțe subtile de malț prăjit și pâine proaspătă neagră. Gustul său este catifelat și ușor amărui, de cafea și ierburi aromate. La această bere s-au folosit 4 tipuri de malț: Bayern, Viena, de culoare și malț pentru bere blondă.

Tip de pahar
Mod de turnare

Pasul 1: Se toarnă jumatate de sticlă la o viteză moderată de-a lungul paharului înclinat la 45gr. Ne oprim din turnare câteva secunde, până se tempereză spuma.


Pasul 2: În cele din urmă se continuă turnarea de sus, lent, pentru a obține o coronă compactă de spumă.


Relansarea unei mărci de tradiție
 
Această bere poartă numele faimoasei fabrici de bere Oppler, construită în Bucureștiul anului 1854, înainte de Unirea Principatelor Române. Carol H. Oppler a întemeiat atunci o marcă de prestigiu, apreciată de întreaga societate sub titlul de „Înteia fabrică română de bere”. La peste un secol distanță, în anul 2016, am relansat această marcă de tradiție, cu aceleași coordonate ale calității, pentru a-i duce mai departe numele.
Folosim doar ingrediente naturale – apă, malț, hamei și drojdie – iar fermentația se face natural, în 40 de zile, fără compromisuri și după o rețetă autentică.

Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Saigon Export
33.00 cl
4.90%
Vietnam
Saigon Export 33.00 cl 4.90% lager
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani