Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Bavaria Fruity Rose

Olanda
Tara origine: Olanda
Volum: sticla 25.00 cl
Volum alcool: 0.00%
Culoare: rosie
Gust: fructat
Tip: fără alcool
Fermentatie: without
Temperatura servire: 6-10°C

Note de degustare

Fruity Rose este o bere roșie fără alcool, revigorantă, preparată după o rețetă unică. Gustul ușor dulce și fructat este dat de combinația surprinzătoare a fructelor roșii: zmeură, cireșe și afine.
Este plină de aromă și răcoritoare ca o bere rece într-o zi toridă de vară, având dulceața specifică unui suc de zmeură.

Tip de pahar
Mod de turnare

Pasul 1: Se toarnă jumatate de sticlă la o viteză moderată de-a lungul paharului înclinat la 45gr. Ne oprim din turnare câteva secunde, până se tempereză spuma.


Pasul 2: În cele din urmă se continuă turnarea de sus, lent, pentru a obține o coronă compactă de spumă.


Bavaria, cea mai cunoscută bere premium din Olanda, este îndrăgită pentru gustul său extrem de pur. Secretul savorii constă în ingredientele folosite drojdie de calitate superioară crescută în casă şi apă minerală pură din izvorul propriu şi în pasiunea berarilor care beneficiază de cei 300 de ani de experienţă ai fabricii.   
Laurentius Moorees a fost cel care a fondat fabrica Bavaria, în satul Lieshout, la 15 kilometri distanţă de Eindhoven, în jurul anului 1719. Astăzi, Bavaria, este una dintre cel mai bine vândute beri în Olanda şi în lume, afacerea fiind condusă de a șaptea generație a familiei.

Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Hacker-Pschorr Munchner Kellerbier
50.00 cl
5.50%
Germania
Hacker-Pschorr Munchner Kellerbier 50.00 cl 5.50% lager nefiltrata
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani